ADRES

Museum Het Valkhof
Kelfkensbos 59
6511 TB Nijmegen

 

ROUTE

Openbaar vervoer
Vanaf station Nijmegen Centraal vertrekken regelmatig bussen richting Museum Het Valkhof. Deze brengen u binnen 5 tot 10 minuten bij uw bestemming. Op maandag en zaterdag nemen sommige bussen een andere route vanwege de markt op het Kelfkensbos. Vraag uw chauffeur om de juiste halte. Of kijk op 9292 voor een actueel overzicht van buslijnen.

Te voet
Vanaf NS-station Nijmegen Centraal is het ongeveer 15 minuten lopen naar Museum Het Valkhof. Volg route 1 naar de Waalkade en kies op het knooppunt voor route 3 naar Het Valkhof.

Met de auto
Uit de richting Utrecht en Arnhem: volg de A325 over de Waalbrug, vervolgens de ANWB borden Centrum-Oost en Museum Het Valkhof.
Uit de richting Venlo, Den Bosch: volg de borden Centrum en Museum Het Valkhof.

Parkeren
Personenauto's en motoren kunnen terecht in de ondergrondse parkeergarage Kelfkensbos bij het museum. In heel Nijmegen kunt u bij de gewone parkeerplaatsen uitsluitend parkeergeld betalen met Chipknip, creditcard (Visa, Mastercard). In de parkeergarages kunt u ook met muntgeld betalen.

Minder-validen
Aan de zijkant van Museum Het Valkhof, aan de Jorisstraat, vindt u een invalidenparkeerplaats. Meer invalidenparkeerplaatsen zijn in de ondergrondse parkeergarage Kelfkensbos bij het museum.

 

Contact

Telefoon: 024 360 88 05
E-mail: info@museumhetvalkhof.nl